Επιστροφή σε καλλυντικά από δώρα γάμων!

Σου έλεγα για αυτή την “καταπληκτική” προωθητική ενέργεια του Notos, ιδιαιτέρως κατενθουσιασμένη, τότε. Πού να ήξερα όμως τι με περίμενε την αδαή!

Κατέβηκε η φίλη Α. που κι εκείνη είχε δωροεπιταγές να συνδιάσουμε την εξόρμηση με καφέ. Πού να ξέραμε πόσες ώρες θα μας πάρει όμως και ότι ο καφές θα γινόταν “του ποδαριού”…

Ξεκινήσαμε με high διάθεση! Κάναμε πρώτα ένα γύρο από όλες τις μάρκες που έχει το κατάστημα. Εγώ είχα φορτωθεί 2 κολώνιες (μία για εμένα και μία για τον καλό μου), η Α. έψαχνε για ανοιχτόχρωμες σκιές. Οι παλέτες ήταν άδειες ή όταν έβλεπε ένα χρώμα που της άρεσε τελικά δεν υπήρχε. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά περιορισμένο -για τέτοιες ημέρες εκπτώσεων και προσφορών- και όπως καταλαβαίνεις γινόταν το “πατείς με πατώ σε”. Αφού μάζεψε η Α. μερικές σκιές από διάφορες μάρκες, πήρα κι εγώ το σετ που ήθελα από την Dior (ήθελα να καταφέρω να μάθω να κάνω smokey eyes τρομάρα μου!).

Φτάσαμε χαρούμενες στο ταμείο ελπίζοντας ότι η ώρα του καφέ κοντεύει (καλό το shopping αλλά αν δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές, ο εκνευρισμός δεν αργεί πολύ!). Αμ δε! Μόλις είπαμε στην ταμία τα είδη που έχουμε αγοράσει μας ενημέρωσε ότι τουλάχιστον τα μισά από αυτά δεν ήταν στην προσφορά! Ετσι κι αλλιώς τα notos galleries έχουν λίγες μάρκες καλλυντικών, αν σου αποκλείσουν και τις μισές..! Από την άλλη κι εγώ (Βλαχάραααααααααα!) να μη μου κόψει καν να κοιτάξω τα ψιλά γράμματα στην πίσω μεριά του χαρτιού (και να μη δούλευες σε τμήμα Marketing βρε κοπελιά…!)

Φτου και πάλι πίσω για να πάρουμε τις μάρκες που προβλέπει η προσφορά.

Με αυτά εδώ γύρισα σπίτι...

Με αυτά εδώ γύρισα σπίτι...

2 μολύβια, 1 μάσκαρα, 1 lip gloss και 2 σκιές από τη chanel. Ένα serum clarins και ένα πολύ καλοκαιρινό άρωμα (πάντα μου άρεσαν τα Moschino!).

notos

αφού βάφτηκα με τις σκιές...αποφάσισα ότι μοιάζω με βαμπίρ!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακούσω για προσφορές… θα κρατήσω ακόμα μικρότερο καλάθι ή απλά… θα πάω οπλισμένη με γερά νεύρα!

ΥΓ. Τη δεύτερη φορά η ουρά στα ταμεία ήταν διπλάσια!

ΥΓ2. Ο καφές δεν ξεπέρασε ποτέ τα 20 λεπτά αφού εκείνη την ώρα ξεκινούσε πορεία στο κέντρο κι εμείς θα μέναμε αποκλεισμένες εκεί αν επιλέγαμε να τον πιούμε τον ρημαδοκαφέ!

19 Comments. Would you like to comment?

Leave a Reply

one × one =