Έλα στις Ψηφιακές Γειτονιές!

Το Blog αυτό σίγουρα αποτελεί μόνο μία ψηφιακή γωνιά από αυτές που ενδεχομένως επισκέπτεσαι καθημερινά. Σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σου προφανώς επισκέπτεσαι συγκεκριμένες “ψηφιακές γειτονιές”.

Η νέα μου ιδιότητα ως μαμά με κατατάσσει και σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα blogs γονέων. Είναι μια ενημέρωση που την προτιμώ από αυτήν της μαμάς της παιδικής χαράς αφού μπορώ να την επιλέξω, να την αξιολογήσω και αν δε με ενδιαφέρει να μην την ξαναδώ στο κάτω κάτω.

_MG_5753_b

Οι Μικροί Μεγάλοι κατανόησαν την ανάγκη γνωριμίας των bloggers που γνωρίζονται μόνο διαδικτυακά, την ανάγκη της νέας μαμάς που θέλει να δημιουργήσει το δικό της Blog, την ανάγκη του μπαμπά να ακούσει πως υπάρχουν εκεί έξω κι άλλοι που δε φοβούνται να γράψουν. Και πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν τις Ψηφιακές Γειτονιές. Στις 20 Απριλίου στο Hub Events.

Με λίγα λόγια οι Ψηφιακές Γειτονιές απευθύνονται:

  • Σε Μαμάδες (& Μπαμπάδες) bloggers, από όλη την Ελλάδα, που έχουν ή σκέφτονται να δημιουργήσουν το δικό τους blog (ή portal).
  • Σε εκείνους που η λέξη blog ασκεί μία μαγεία στο άκουσμά της, δεν είναι fast food ενημέρωση, αλλά έκφραση και ελευθερία.
  • Σε εκείνους που ταξιδεύουν καθημερινά μέσα στα ελληνικά blogs γονέων και οι bloggers είναι οι δικοί τους celebrities, το δικό τους καθημερινό talk με φίλους στην δουλειά ή στο οικογενειακό τραπέζι.
  • Σε όσους ο κόσμος του blogging αποτελεί καθημερινό προορισμό για νέες ιδέες και συμβουλές.
  • Σε όσους έχουν δυναμικό ταμπεραμέντο και ισχυρή άποψη και θέλουν να την μοιραστούν!
  • Σε όλους όσους έχουν αποκτήσει followers και ψάχνουν για τρόπους να εξελίξουν την ψηφιακή τους δραστηριότητα.

Αλλά και σε αυτούς….

  • Σε όσους στοχεύουν επαγγελματικά σε γονείς, πχ e-shops, δάσκαλοι, εκπαιδευτήρια, φροντιστήρια, και αναζητούν νέους τρόπους προσέγγισης.
  • Σε όσους ασχολούνται με τη διαφήμιση, το PR  και θέλουν να μάθουν για τις τελευταίες τάσεις του parents blogging.
  • Μάρκες που ενδιαφέρονται να «μιλήσουν» εξατομικευμένα στους γονείς.
  • Τις μεγάλες εταιρίες που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γονείς bloggers, χωρίς τη μεσολάβηση διαφημιστών.

logo_sima_200

Η δική μου εμπλοκή σε αυτό είναι η τιμή και η εμπιστοσύνη του να συνεργάζομαι με την ομάδα αυτή για να προσθέσω ένα ακόμα λιθαράκι στην διοργάνωση και την νοστιμιά της εκδήλωσης. Τα e-mail που έχουμε ανταλλάξει, τα ξενύχτια που έχουμε ρίξει, οι διπλοί καφέδες που συνοδεύουν σχεδόν κάθε μας συνάντηση αλλά και οι αγωνίες, το τρέξιμο, οι χαρές και οι εκπλήξεις είναι αυτά που έχουν κρατήσει μια ομάδα ενωμένη. Αν θες κι εσύ να στηρίξεις την προσπάθεια αυτή, α) πάρε εισιτήριο, β) γράψε γι αυτήν (βρες περισσότερα εδώ) και γ) διαφήμισέ την.

chichipiru.gr

Η φωτό είναι τραβηγμένη σήμερα το πρωί. Παλεύω να πάρω από την 17 μηνών κόρη μου το mouse ή το πληκτρολόγιο.

Ότι προλάβω. Θα σας δω εκεί! Εισιτήρια από εδώ και το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

5 Comments. Would you like to comment?

Leave a Reply

seventeen − 6 =