Μικρά δέντρα για μικρούς χώρους.

Πέρσι είχα μικρό παιδί. Και για τον λόγο αυτό είχα κάνει αυτό το babyproof xmas tree. Φέτος μάλλον τα έχω δει όλα. Το δέντρο έπρεπε να στολιστεί (για εκείνη δηλαδή, όχι για εμάς), όμως τα στολίδια μου φαίνονται κίτσικα, τα δικά μου στολίδια έχω βαρεθεί να τα βλέπω, χρόνος για κατασκευές σαν αυτές που θα δεις πιο κάτω μηδενικός. 

xmastree1

Αυτό όμως δεν μου απαγορεύει να θαυμάζω το πιο πάνω δέντρο. Κι αν το καλοσκεφτείς, όχι, δεν είναι καθόλου δύσκολο να το κάνεις κι εσύ. Την λογική μόνο χρειάζεται να αντιγράψεις και τα αντικείμενα μπορεί να προκύψουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Και το κάτω δέντρο όμως, ένας απλά κομμένος φελλός και λευκά στολίδια με μίνιμαλ αισθητική.xmastree2

Εδώ επίσης κλασική ξύλινη απλή version. Κλασικά όμως μου την “χαλάνε” τα φώτα. Δεν υπάρχει ένας τρόπος να είναι τελείως “κρυφά” χωρίς τουλάχιστον να γίνει μια σούπερ σοφιστικέ κατασκευή.

xmastree3

Τέλος, λίγο μαλλί και μερικά καρφιά σου δίνουν αυτό το αποτέλεσμα. Εύκολο και φωτεινό. Μήπως έπρεπε να είχα απλά ένα τοίχο κενό και ελεύθερο όλο τον χρόνο για να γίνονται όλες αυτές οι κατασκευές;

xmastree4

Υποθέτω πως όχι. Γι αυτό λατρεύω να τις θαυμάζω, να τις παρουσιάζω κι εμείς… θα ζήσουμε με ένα απλό δέντρο. Φέτος το ρίξαμε στην υπερβολή του με κόκκινες και χρυσές μπάλες, με ξύλινες πινακιδούλες όπως joy, noel, hohoho.

 

Εσείς στολίσατε;

Would you like to comment?

Leave a Reply

nineteen − nineteen =